Samenwerking Trash'ure Taarten

Onze bakkers Fatma, Raja & Reda!

Elke maand beginnen enkele kandidaten met hun participatietraject via Nederlands de Baas bij Trash’ure Taarten. Tijd voor een kijkje in de keuken…

Participatietraject

Afgelopen week hebben weer drie cursisten hun participatiegedeelte succesvol afgerond door mee te draaien in de bakkerij van Trash’ure Taarten: worden we blij van! We zijn trots op jullie Fatma, Raja & Reda, goed gedaan!

Nederlands de Baas heeft sinds begin dit jaar een samenwerkingsverband met Trash’ure Taarten in Hatert. Trash’ure Taarten maakt zich niet alleen sterk voor écht duurzaam eten, maar ook voor écht eerlijk eten. Zij doen dit sociaal; door werk te bieden aan talentvolle wereldbewoners, die hun passie willen inzetten in de maatschappij. Groen doen, terwijl niets of niemand achter blijft.

Samen sta je sterker. Daarom vinden we het belangrijk dat onze bakkers niet vóór ons werken, maar juist met ons! Trash’ure Taarten bestaat uit een hecht team, waarin iedereen zich hard maakt voor een eerlijke en groene wereld!

Over Trash'ure Taarten

Bij Trash’ure Taarten willen wij dat bedrijven en organisaties gemakkelijk kunnen participeren in het tegengaan van voedselverspilling én het creëren van werk voor mensen die nu wegens hun migratieachtergrond moeite hebben met het vinden van een baan in Nederland.

Bij Trash’ure Taarten maken we ons niet alleen sterk voor écht duurzaam eten, maar ook voor écht eerlijk eten. Wij doen dit sociaal; door werk te bieden aan talentvolle wereldbewoners, die hun passie willen inzetten in de maatschappij. Groen doen, terwijl niets of niemand achter blijft. Dat zijn wij. Trash’ure Taarten.

Taal op de werklvloer

Via Trash’ure Taarten kunnen cursisten van Nederlands de Baas stagelopen in een leuke, leerzame en veilige omgeving. Onze cursisten leren Nederlands op de werkvloer en kunnen in het kader van dit participatietraject hun ONA module versneld afleggen.

Voor sommige cursisten geldt dat deze stage goed is voor het leren van Nederlands, de kookkunsten en voor het afronden van hun ONA module. Echter, kandidaten die verder willen in het bakkersvak worden bemiddeld richting werkgevers in de sector voor een betaalde baan.