Exclusief aanbod

Staatsexamen II (B2) compleet

blik op werk nederlands de baas

Het staatsexamen II examenpakket bevat alle modules van de B2 examens van DUO. De vragen in de examens komen erg overeen met de vragen die je krijgt tijdens het echte examen van DUO. Alle examens zijn online en na aankoop krijg je direct toegang. De toetsen voor leesvaardigheid en luistervaardigheid worden automatisch nagekeken en hiervoor krijg je direct uitslag. De toetsen voor spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid worden nagekeken door gecertificeerde NT2 docenten en hiervan krijg je de uitslag binnen 48 uur per e-mail. Het is mogelijk om een certificaat te ontvangen van één of meerdere modules indien behaald.

Koop pakket

Pakketprijs

De kosten voor het complete Staatsexamen II pakket bedragen EUR 149,- Liever een prijs per examen? Kijk hier voor de prijs van losse examenonderdelen

Direct Toegang

Na aankoop van het Staatsexamen II pakket krijg je direct online toegang tot de oefenexamens lezen, luisteren, spreken, schrijven.

Kwaliteit

Onze examens zijn gemaakt door gecertificeerde NT2 docenten. Door hun jarenlange ervaring als gediplomeerde NT2 docenten hebben zij oefenexamens kunnen ontwikkelen die erg lijken op de echte Staatsexamens van DUO.

30 dagen toegang

Geen tijd om alle examens in één keer te maken? Geen probleem. Na aankoop heb je 30 dagen toegang tot het online materiaal.

Ruim 6 uur oefenmateriaal

Leesvaardigheid: 40 vragen
Schrijfvaardigheid: 16 schrijfopdrachten
Spreekvaardigheid: 22 vragen
Luistervaardigheid: 40 luistervragen

Certificaat

Geef je uitslag meer waarde! Het is mogelijk om voor de geslaagde onderdelen een certificaat te ontvangen. Dit certificaat kun je gebruiken als bewijs voor je taalniveau. Handig voor aanmelding bij een school, voor je werkgever of voor in een lijst op je slaapkamer.

96%

Slagingsperecentage

Gebruikers van onze online toetsen hebben een slagingspercentage van 96%!

2369+

Gebruikers

Vele gebruikers in binnen en buitenland gingen je voor en hadden succes dankzij de online oefenexamens

6uren

Examenmateriaal

In dit pakket zit meer dan 6 uren online oefenmateriaal. Genoeg om helemaal voorbereid te zijn op het echte DUO Staatsexamen

Recensies

" With the help of the online exams of Nederlands de Baas I was able to prepare for the B2 exams perfectly. I passed all 4 modules spreken, luisteren, lezen, schrijven in one go. I certainly would recommend preparing with these online exams as they are almost the same as the ones from DUO"

— Fatma Günes – Amsterdam (Turkije)

Koop pakket

Betalingsmogelijkheden

Betalingsmogelijkheden

De examens kunnen op verschillende manieren betaald worden. Voor betalingen via de DUO lening neem contact op.

Creditcard

Paypal

IDEAL

De perfecte voorbereiding op het examen

Koop hier het oefenexamen van Nederlands de Baas en slaag voor het het officiële inburgerings- of staatsexamen I en II.

[/visitor]

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
149
Begin