DUO

DUO staat voor Dienst Uitvoering Onderwijs. Dit is het deel van de overheid die de inburgeringsexamens organiseert en die ervoor zorgt dat je geld kan lenen voor een inburgeringscursus. Alleen scholen met een keurmerk (van Blik Op Werk) mogen voor de overheid lessen geven. Nederlands de Baas heeft dit keurmerk en heeft alleen gecertificeerde docenten die precies weten wat jij nodig hebt om te slagen voor je examens.

Blik op Werk Keurmerk

Nederlands de Baas B.V. is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk met vier sterren
Nederlands de Baas B.V. heeft de volgende resultaten behaald (in vergelijking tot de normen van het Blik op Werk Keurmerk).
Download het rapport

Inspectie Toezicht in de Klas

Nederlands de Baas B.V. werd in het kader van ‘Toezicht in de Klas’ door het kennisinstituut ITTA geïnspecteerd op de kwaliteit van didactiek en cursistenbegeleiding. Hieronder vindt u het bijbehorende rapport.
Bekijk het rapport

Blik op Werk Tevredenheidsonderzoek

Nederlands de Baas B.V. neemt deel aan het Blik op Werk Tevredenheidonderzoek. Bekijk hier de resultaten.

Nederlands de Baas

is de school voor integratie en Nederlands voor anderstaligen die zichzelf onderscheidt van andere instituties door haar kleine groepen, leren op eigen niveau en tempo, direct toepassen van het geleerde in de praktijk, een Arabisch sprekende taalassistent en laptops, die zowel binnen als buiten de les gebruikt kunnen worden.
De beste manier om een nieuw land te leren kennen is via de mensen. De taal staat hierin centraal en helpt je een vliegende start te maken in dit nieuwe hoofdstuk van je leven!
“Nederlands de Baas” biedt je volledige cursuspakketten aan om je voor te bereiden op je inburgeringsexamen of je staatsexamen. We hebben flexibele cursussen voor Staatsexamen II tot speciale alfabetiseringstrajecten.
Maar het is meer dan alleen de taal leren. Het is een introductie in de Nederlandse cultuur en samenleving. We ervaren de taal in de praktijk, in echte situaties. Een taal en een cultuur zijn niet te leren vanuit boeken. Daar zijn we van overtuigd!

Onderscheid met andere organisaties

Flexibele cursussen, leren in de praktijk, kleine groepen(5-10pers), laptop te leen, maatwerk, privélessen mogelijk, lokaal, kleinschalig.

Intensieve zomercursus Nederlands

Start dinsdag 1 augustus 2023, vijf dagen per week, vier weken lang, Niveau's B1 en B2

Naar inschrijven