Hoe vind je de juiste schilder?

De juiste schilder voor je binnenschilder of buitenschilderwerk vinden is soms een enorme uitdaging. Er is een aantal sites waar je offertes kunt aanvragen. Echter het probleem hiervan is soms dat je lang moet wachten of soms helemaal geen offerte ontvangt. Ook kan je op willekeurige (onhandige) tijdstippen gebeld worden met allerlei vragen over de klus. En als je dan offertes ontvangt is het vaak appels met peren vergelijken. De ene schilder rekent geen BTW op zijn offerte, de ander doet dat wel maar rekent exclusief materiaal en reiskosten. Een heel gedoe vaak om tot een goede keuze te komen.

Nu is er schilderbazen.nl Hier wordt je stapsgewijs bij de hand genomen met enkel de juiste vragen over jouw klus. Zo kun je duidelijk krijgen wat er allemaal moet gebeuren en juist niet. Belangrijker misschien nog is dat je op deze manier een perfecte briefing voor schilders kunt schrijven zonder zelf ervaring te hebben met schilderklussen of het opstellen van een briefing. Als alles is ingevuld krijg je direct een overzicht van de kosten en offertes van locale schilders bij jou uit de buurt!

En als klap op de vuurpijl zetten wij deze offertes netjes op een rij voor je zodat je een heldere keuze kunt maken voor die zaken die voor jou van belang zijn!

Neem snel een kijkje op www.schilderbazen.nl en vraag een offerte op van jou schilderklus!